1701039

Bicicleta magnetica HMS M8750

11.05.2021, 00:30
3 ore în urmă
730,00 RON
de la 1 magazin
Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este un echipament de fitness perfect pentru antrenamentele de acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, exercitiile sunt silentioase si astfel, nu deranjeaza alte persoane din imprejurimi. Produsul are o reglare a rezistentei de 8 nivele, astfel incat sa putem ajusta antrenamentul la orice nivel de care am avea nevoie. Reglarea se efectueaza intr-un mod simplu, folosind un buton atasat la coloana de centrala. Calculatorul functional si modern, contorizeaza si prezinta, toti cei mai importanti parametri de antrenament, inclusiv: viteza, timpul, precum si numarul de calorii arse. Seaua reglabila sau pedalele confortabile cu curele reglabile sunt alte avantaje ale acestui design extrem de reusit. In plus, acest model are un suport pentru un dispozitiv mobil, care va va face antrenamentul mai placut, de exemplu va puteti uita la un videoclip vizionat pe o tableta. Antrenamentul pe Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este un antrenament cardio, care este un antrenament de anduranta, menit sa imbunatateasca eficienta inimii. Un astfel de antrenament este recomandat tuturor, indiferent de stilul de viata pe care il au, precum si de ce tip de sport practica. Exercitiul regulat, pe o bicicleta, va permite in primul rand sa ardeti un numar mare de calorii. Exercitiile, de asemenea, ajuta la extinderea si modelarea tesutului muscular al picioarelor. Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este o bicicleta versatila care, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, isi va gasi locul in orice casa.

Prețuri Bicicleta magnetica HMS M8750

Sportist ro

Bicicleta magnetica HMS M8750 (Sportist ro)

Preț 730,00 RON

Ultima actualizare 11.05.2021, 00:30 3 ore în urmă

Descriere Bicicleta magnetica HMS M8750

Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este un echipament de fitness perfect pentru antrenamentele de acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, exercitiile sunt silentioase si astfel, nu deranjeaza alte persoane din imprejurimi. Produsul are o reglare a rezistentei de 8 nivele, astfel incat sa putem ajusta antrenamentul la orice nivel de care am avea nevoie. Reglarea se efectueaza intr-un mod simplu, folosind un buton atasat la coloana de centrala. Calculatorul functional si modern, contorizeaza si prezinta, toti cei mai importanti parametri de antrenament, inclusiv: viteza, timpul, precum si numarul de calorii arse. Seaua reglabila sau pedalele confortabile cu curele reglabile sunt alte avantaje ale acestui design extrem de reusit. In plus, acest model are un suport pentru un dispozitiv mobil, care va va face antrenamentul mai placut, de exemplu va puteti uita la un videoclip vizionat pe o tableta.

Antrenamentul pe Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este un antrenament cardio, care este un antrenament de anduranta, menit sa imbunatateasca eficienta inimii. Un astfel de antrenament este recomandat tuturor, indiferent de stilul de viata pe care il au, precum si de ce tip de sport practica. Exercitiul regulat, pe o bicicleta, va permite in primul rand sa ardeti un numar mare de calorii. Exercitiile, de asemenea, ajuta la extinderea si modelarea tesutului muscular al picioarelor.

Bicicleta magnetica HMS M8750 Gri este o bicicleta versatila care, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, isi va gasi locul in orice casa.

Manual Bicicleta magnetica HMS M8750

Nu există manual pentru Bicicleta magnetica HMS M8750

Comentarii Bicicleta magnetica HMS M8750

Nu există comentarii pentru Bicicleta magnetica HMS M8750

Adaugă comentariu

Review Bicicleta magnetica HMS M8750

Nu există recenzie pentru Bicicleta magnetica HMS M8750

Catalog HMS

Nu există catalog pentru HMS


Catalog Biciclete

Nu există catalog pentru Biciclete

Video Bicicleta magnetica HMS M8750

Nu există video pentru Bicicleta magnetica HMS M8750

Alertă preț Bicicleta magnetica HMS M8750

Istoric preț Bicicleta magnetica HMS M8750

Hartă Bicicleta magnetica HMS M8750

Nu există informații hartă pentru Bicicleta magnetica HMS M8750