1701296

Bicicleta magnetica HMS One RM8740

12.05.2021, 02:30
14 ore în urmă
729,00 RON
de la 1 magazin
Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este un echipament de fitness perfect pentru antrenamentele de acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, exercitiile sunt silentioase si astfel, nu deranjeaza alte persoane din imprejurimi. Produsul are o reglare a rezistentei de 8 nivele, astfel incat sa putem ajusta antrenamentul la orice nivel de care am avea nevoie. Reglarea se efectueaza intr-un mod simplu, folosind un buton atasat la coloana de centrala. Calculatorul functional si modern, contorizeaza si prezinta, toti cei mai importanti parametri de antrenament, inclusiv: viteza, timpul, precum si numarul de calorii arse. Seaua reglabila sau pedalele confortabile cu curele reglabile sunt alte avantaje ale acestui design extrem de reusit. In plus, acest model are un suport pentru un dispozitiv mobil, care va va face antrenamentul mai placut, de exemplu va puteti uita la un videoclip vizionat pe o tableta. Antrenamentul pe Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este un antrenament cardio, care este un antrenament de anduranta, menit sa imbunatateasca eficienta inimii. Un astfel de antrenament este recomandat tuturor, indiferent de stilul de viata pe care il au, precum si de ce tip de sport practica. Exercitiul regulat, pe o bicicleta, va permite in primul rand sa ardeti un numar mare de calorii. Exercitiile, de asemenea, ajuta la extinderea si modelarea tesutului muscular al picioarelor. Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este o bicicleta versatila care, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, isi va gasi locul in orice casa.

Prețuri Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Sportist ro

Bicicleta magnetica HMS One RM8740 (Sportist ro)

Preț 729,00 RON

Ultima actualizare 12.05.2021, 02:30 14 ore în urmă

Descriere Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este un echipament de fitness perfect pentru antrenamentele de acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, exercitiile sunt silentioase si astfel, nu deranjeaza alte persoane din imprejurimi. Produsul are o reglare a rezistentei de 8 nivele, astfel incat sa putem ajusta antrenamentul la orice nivel de care am avea nevoie. Reglarea se efectueaza intr-un mod simplu, folosind un buton atasat la coloana de centrala. Calculatorul functional si modern, contorizeaza si prezinta, toti cei mai importanti parametri de antrenament, inclusiv: viteza, timpul, precum si numarul de calorii arse. Seaua reglabila sau pedalele confortabile cu curele reglabile sunt alte avantaje ale acestui design extrem de reusit. In plus, acest model are un suport pentru un dispozitiv mobil, care va va face antrenamentul mai placut, de exemplu va puteti uita la un videoclip vizionat pe o tableta.

Antrenamentul pe Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este un antrenament cardio, care este un antrenament de anduranta, menit sa imbunatateasca eficienta inimii. Un astfel de antrenament este recomandat tuturor, indiferent de stilul de viata pe care il au, precum si de ce tip de sport practica. Exercitiul regulat, pe o bicicleta, va permite in primul rand sa ardeti un numar mare de calorii. Exercitiile, de asemenea, ajuta la extinderea si modelarea tesutului muscular al picioarelor.

Bicicleta magnetica HMS ONE RM8740 Negru este o bicicleta versatila care, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, isi va gasi locul in orice casa.

Manual Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Nu există manual pentru Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Comentarii Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Nu există comentarii pentru Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Adaugă comentariu

Review Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Nu există recenzie pentru Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Catalog HMS

Nu există catalog pentru HMS


Catalog Biciclete

Nu există catalog pentru Biciclete

Video Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Nu există video pentru Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Alertă preț Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Istoric preț Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Hartă Bicicleta magnetica HMS One RM8740

Nu există informații hartă pentru Bicicleta magnetica HMS One RM8740