21236

Fifa 15 Ps Vita

26.07.2020, 14:32
7 luni în urmă
149,00 RON
de la 1 magazin

Prețuri Fifa 15 Ps Vita

Ventum kids

Fifa 15 Ps Vita (Ventum kids)

Preț 149,00 RON

Ultima actualizare 26.07.2020, 14:32 7 luni în urmă

Descriere Fifa 15 Ps Vita


FIFA 15 Ps Vita este un joc de tip simulator fotbal lansat de Electronic Arts in data de 9/26/2014 disponibil pentru PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox360  Xbox One Nintendo 3Ds si Nintendo Wii.

Fifa 15 aduce fotbalul la viata prin intermediul detaliilor impresionante astfel incat fanii vor avea parte de o experienta fara precedent. Suporterii vor canta si isi vor sustine favoritii pe toata durata meciului iar comentatorii le vor prezenta acestora istoricul intalnirii gratie motorului Dynamic Match Presentation. Pentru prima data in seria Fifa toti cei 22 de jucatori de pe teren vor fi conectati cu ajutorul motorului Emotional Intelligence – acestia vor reactiona contextual fata de coechipieri si adversari. Motorul Next Generation Visuals va aduce stadionul la viata iar suprafata gazonului va prezenta urme lasate de jucatori pe durata meciului. Motorul Authentic Player Visuals se asigura ca jucatorii arata exact ca in viata reala. Player Control afecteaza miscarea jucatorilor oferindu-le atletilor control si personalitate atunci cand se afla in posesia balonului iar luptele om-la-om vor fi mai intense ca oricand. Fotbalul este cel mai mare spectacol iar Fifa 15 ii pune pe fani in centrul scenei permitandu-le sa traiasca emotia si intensitatea sportului rege.

Simulator de fotbal pe calculator si console

aEmotional Intelligence – Pentru prima data  Fifa 15 modeleaza emotiile celor 22 de jucatori oferindu-le fanilor sansa sa aiba contact cu atitudinea si personalitatea celor mai buni fotbalisti in timpul meciurilor. Jucatorii recunosc acum situatiile care impun un raspuns emotional si reactioneaza natural in functie de momentul meciului. Spre exemplu un jucator faultat in mod repetat va reactiona in functie de intensitatea faultului. Jucatorii vor reactiona la deciziile arbitrului la tackling-urile adversarilor la ocaziile ratate la goluri si la alte momente cheie din timpul meciului. Exista pe 600 de reactii emotionale care pot fi intalnite pe parcursul unui meci.

aDynamic Match Presentation – Ziua meciului va fi mai dinamica si mai imersiva ca oricand – actiunea meciului te va acapara complet. Publicul va avea atitudini specifice iar cantecele si modul in care isi incurajeaza favoritii vor fi diferite in functie de club liga tara sau continent. Fanii lui Liverpool de pe Anfield traiesc altfel meciul decat cei din Buenos Aires de pe La Bombonera. Comentatorii vor puncta aceste momente pe parcursul intalnirilor. Reactiile de banca de rezerve sarbatorirea golului de cei 10 jucatori de camp animatiile copiilor de mingi si comentariul contextual vor mentine fanii Fifa 15 conectati la atmosfera pe toata durata meciului.

aTeam Tactics – Echipele vor fi constiente de evolutia meciului si isi vor modifica tactica de joc in functie de situatie. Spre exemplu daca adversarul conduce la un gol diferenta in minutul 88 poate decide sa protejeze mingea la coltul terenului in asteptarea fluierului de final. Adversarii isi vor asuma riscuri atunci cand sunt pe punctul de a pierde meciul sau vor incerca sa conserve avantajul minim. Park the Bus In the Mixer si Time Wasting sunt cateva dintre tacticile pe care fanii le vor regasi inFifa 15.
 
Jocuri sport cu grafica realista

aAuthentic Player Visuals – Echipa de dezvoltare a jocului Fifa 15 a creat fotbalistul Next Generation – asigurandu-se astfel ca jucatorii vor arata la fel ca in viata reala. Noul sistem fizic asigura un nivel ridicat de detalii faciale ale jucatorilor. Acestia vor fi mai puternici si mai atletici iar echipamentele se vor misca in mod realist si se vor murdari cu noroi si iarba pe parcursul meciului.

aLiving Pitch – Gazonul nu va mai fi niciodata la fel. Intrarile prin alunecare si urmele lasate de crampoane vor fi acum vizibile pe suprafata de joc exact ca in cazul unui meci adevarat. Cei care vor juca pe ploaie vor observa noroiul de pe gazon. Fizica steagurilor de la cornere barele care se zguduie si panourile LED de pe marginea gazonului sunt doar cateva dintre detaliile care aduc Fifa 15 la viata.

aAgility & Control – Fifa 15 adauga un nou nivel de capacitate de reactie si control. Motorul Run Touch Dribbling le va permite jucatorilor sa controleze mai bine balonul in timpul alergarii si in situatiile in care au putin spatiu de manevra oferindu-le un plus de personalitate celor mai buni jucatori din lume. Leo Messi se va misca si va dribla ca in realitate.

Preia rolul fotbalistilor intr-un simulator de fotbal de noua generatie

aMan-to-Man Battles – Deposedarea adversarului in Fifa 15 aduce mai multa satisfactie dar este nevoie de mai multa implicare fizica. Jucatorii folosesc motorul Full-Body Defending pentru a castiga si pastra posesia balonului. Motorul Possession Tackles vine in ajutorul apararii ajutandu-i pe fundasi sa pastreze balonul in apropierea lor dupa ce au reusit o deposedare. Intrarile umar la umar si tragerile de tricou vor fi acum mai vizibile gratie tehnologiei imbunatatite.

aCorrect Contacts  Physically Correct Contacts revolutioneaza felul in care mingea interactioneaza cu jucatorii si mediul. Fiecare dribling fiecare atingere a balonului fiecare pasa fiecare sut si fiecare deviere vor fi influentate de miscarea mingii. Astfel balonul va avea traiectorie efect si miscare diferite. Miscarea mingii in Fifa 15 va schimba jocul.

aSet Piece Control – Fanii Fifa 15 au acum mai multa libertate in atac pentru ca au posibilatea sa preia controlul asupra coechipierilor la out-uri cornere si lovituri libere. Prin intermediul stick-ului drept fanii Fifa vor putea pozitiona coechipierii in cea mai buna pozitie pentru a primi balonul.

Fifa 15 Ps Vita

Manual Fifa 15 Ps Vita

Nu există manual pentru Fifa 15 Ps Vita

Comentarii Fifa 15 Ps Vita

Nu există comentarii pentru Fifa 15 Ps Vita

Adaugă comentariu

Review Fifa 15 Ps Vita

Nu există recenzie pentru Fifa 15 Ps Vita

Catalog Electronic Arts

Nu există catalog pentru Electronic Arts


Catalog Jocuri pc si console

Nu există catalog pentru Jocuri pc si console

Video Fifa 15 Ps Vita

Nu există video pentru Fifa 15 Ps Vita

Alertă preț Fifa 15 Ps Vita

Istoric preț Fifa 15 Ps Vita

Hartă Fifa 15 Ps Vita

Nu există informații hartă pentru Fifa 15 Ps Vita

Produse similare

1 magazin
Fade to Silence PS4

Fade to Silence PS4

de la 239,90 RON
compară
1 magazin
Monstrum PS4

Monstrum PS4

de la 149,90 RON
compară
1 magazin
Truck Driver PS4

Truck Driver PS4

de la 179,90 RON
compară
1 magazin
The Princess Guide PS4

The Princess Guide PS4

de la 199,90 RON
compară
1 magazin
Generation Zero PC

Generation Zero PC

de la 139,90 RON
compară
1 magazin
Generation Zero PS4

Generation Zero PS4

de la 179,90 RON
compară
1 magazin
V-Rally 4 PS4

V-Rally 4 PS4

de la 159,90 RON
compară